21.10.19

VELKOMMEN I HUS med Blandakoret Nordaførr

Konsert på Prelaten onsdag 13.november kl 20.00 og på Storgata Camping lørdag 16.november 2019 kl 15.00 i Tromsø.

Blandakoret Nordaførr er et kor med lange tradisjoner i å sette opp program der vi fokuserer på aktuelle temaer som solidaritet med undertrykte folk og nasjoner, kvinnefrigjøring og sanger mot rasisme og imperialisme.
Denne gangen har konserten fått navnet etter en av sangene i programmet, av Ola Bremnes, «Velkommen i hus».

Med dette prosjektet ønsker vi å sette søkelyset på utenforskap i vårt samfunn. Sangene bryter med tabuer om å bli stilt utenfor, føle seg utenfor, å bli utsatt for stigmatisering, trakassering eller annerledes behandling. Vi ønsker å bidra til et samfunn med økt inkludering og større aksept for mangfold.

Konserten vil ha en åpningsprolog av og med Lene E. Westerås og består av 12 sanger med stor spennvidde i sjanger og innhold: som Mearrasapmelazzi (Til sjøsamen) av Mari Boine, Bær me over av Publiners og Gabriellas sång av Py Beckman og Stafan Nilson.

Koret blir dirigert av Anita Barth-Jørgensen og har tonefølge av musikerne Svein Halvorsen, Bjørnar Løvhaug og Inge Skognes.

Billett kr 200/150. Prelaten på https://tikkio.com/tickets/12316-blandakoret-nordaforr/og i døra, Storgata Camping billetter i døra (Vipps eller kontant). Konserten på Prelaten har 20 års aldersgrense.
Håper dere vil kose dere!

Velkommen i hus alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar